Näin viet tyylisi seuraavalle tasolle – ota huomioon vartalonmallisi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisista malleista, näyttelijöistä ja artisteista kaduilla otetut paparazzikuvat näyttävät usein todella hyviltä, mutta se harvemmin on sattumaa. Jos luulit, että mikä tahansa näyttää heidän yllään hyvältä, voit olla väärässä. He vain tietävät tasan tarkkaan millaiset muodot, värit, siluetit ja kankaat sopivat heidän ihonsävyynsä ja vartalomalliinsa parhaiten.

Suosittua muotiin ja lifestyleen keskittyvää Kaiti Yoo -kanavaa seuraa YouTubessa jo yli 650.000 ihmistä. Kaiti Yoo on julkaissut hyvin suositun videon, jossa hän antaa kullanarvoisia pukeutumisneuvoja seuraajilleen. Hän näyttää miten eri vaatekappaleet voi pukea ja asustaa niin, että ne sopivat juuri omalle vartalomallille.

Vartalonmyötäiset mekot korostavat takamusta ja lantiota. Sen sijaan A-mallinen hameosa antaa vaikutelman kapeammista jaloista ja tiimalasivartalosta. Suorat ja leveät lahkeet housuissa pidentävät jalkoja ja antavat jälleen hoikemman vaikutelman kun taas tiukempi housumalli korostaa kurvikkuutta ja takapuolen muotoa.