Jättirintainen Sabrina Sabrok tyrmistyttää – iho repeämispisteessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulussa Playboy-lehdessä aikoinaan esiintynyt argentiinalaissyntyinen glamour-malli Sabrina Sabrok on 50-vuotias kohukurvitar. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä yli miljoona dollaria. Sabrinalla on lähes miljoona seuraajaa Instagramissa.

Jättimäisistä rinnoistaan tunnettu kohukaunotar on nyt keikistellyt sosiaalisessa mediassa asussa, joka koostui vain parista kangaskaistaleesta. Samalla Sabrinan jättimäinen povi ihmetyttää ja saa kysymään miten koville hänen ihonsa joutuu.

Sabrina Sabrok on julkkis kaikkialla minne meneekin. Hän on kuitenkin kiltisti avioliitossa, joten miehillä ei ole hänen suhteensa saumoja. Fanit voivat kuitenkin ihastella hänen kuviaan Instagramissa, jonne nainen ahkerasti otoksiaan päivittää.