Aikuisviihdetähti osti biksut lastenosastolta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien miesten tuntema Abella Danger oli haetuin aikuisviihdetähti vuoden 2022 tilastojen mukaan. Danger on floridalaissyntyinen, 27-vuotias brunette, joka on aloittanut uransa aikuisviihteessä kahdeksan vuotta sitten. Tilaston haetuimmista alan tähdistä julkaisi maailman suosituin aikuisviihdesivusto.

Nyt Danger on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvasarjan, jossa hän keikistelee peilin edessä. Yllään hänellä on erittäin niukat biksut, jotka olisivat voineet olla peräisin lastenosastolta.

Aikuisviihteen listaykköseksi tiensä raivannut Abella Danger on ukrainalaisjuutalaista alkuperää. Hän on kertonut haastatteluissa olleensa aina intiimiasioissa aktiivinen ja kerran ajanut autolla peräti 10 tuntia perille harrastaakseen sänkyhommia.