Povipommi kuvasi pukeutumisensa – näinkin näyttävästi sen voi tehdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä julkkiskaunotar Devin Brugman poseeraa usein lomakuvissa yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia.

Yleensä Devin on poseerannut riisuuntumaan, mutta nyt meno on päinvastainen. Hän nimittäin kuvasi itseään pukeutumassa. Alussa hänen yllään ovat vain biksut, mutta lopussa tyylikäs villakankainen asua.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä uimapukujen mallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.