Jen Selter ilmestyi rannalle – kysyi seuraajilta biksukuvistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Selter on ilmestynyt uimarannalle niukoissa biksussa ja tiedustellut seuraajiltaan mitä nämä pitävät hänen kolmesta kuvasta. Samalla hän muistuttaa seuraajiaan siitä, että elämässä ei ole takaisinkelausta ja siksi jokainen päivä täytyy elää täysillä.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.