Sinkkuelämää-tähtien And Just Like That -sarjan kuvaukset viimein käynnissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

HBO Maxin taannoinen And Just Like That… jatkoi suositun Sinkkuelämää-sarjan hahmojen tarinaa. Kymmenosaisessa sarjassa olivat mukana kaikki alkuperäisen sarjan päähenkilöt Kim Cattrallin näyttelemää Samanthaa lukuunottamatta.

HBO paljasti viime kesänä, että Sinkkuelämää-sarjan jatko-osana esitelty sarja ei jäänyt vain yhden tuotantokauden mittaiseksi. Nyt ET Online -sivusto on paljastanut, että And Just Like That… -ohjelman toisen tuotantokauden kuvaukset ovat viimein käynnistyneet.

Toisessa tuotantokaudessa ovat mukana jälleen Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi sai aikoinaan Sinkkuelämää-faneilta melko ristiriitaisen vastaanoton. Risuista huolimatta ohjelma keräsi kuitenkin niin hyvät katsojaluvut HBO Max -suoratoistopalvelussa, että sitä päätettiin jatkaa toisella tuotantokaudella.