Mallikaunottaren nänni vilahti somessa – sensuuria tarvittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisperheen tytär Amelia Gray Hamlin nousi vuosia sitten julkisuuteen näyttelijä Harry Hamlinin ja Real Housewives -tähden Lisa Rinnan tyttärenä. Nykyään 21-vuotias kaunotar on onnistunut luomaan itselleen menestyksekkään uran mallina siskonsa Delilahin jalanjäljissä.

Nyt Amelia on poseerannut sosiaalisessa mediassa näyttävästi yläosattomissa rinnat vain käsiensä peittona. Paljas nänni juottiin jälkikäteen sensuroimaan valkoisella rukoilla, mutta se ei lopulta onnistunut peittämään intiimiä ruumiinosaa kokonaan. Aika näyttää mikä on Instagramin tulkinta tästä kuvasta.

Kauneusihanne on jo pitkään suosinut naisilla näyttäviä, luonnollisia ja tuuheita kulmakarvoja. Moni on muistellut nuorena nyppineensä kulmakarvansa ohuiksi, mitä onkin jälkeen päin katunut. Nyt Amelia Gray Hamlin on kuitenkin ihastuttanut rohkeudellaan nypittyään omat kulmakarvansa hyvin kapeaan malliin vastaamaan suosittua ysäritrendiä.