Grace Boor häviävän pienissä biksuissa – asu kuin pelkkiä tilkkuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä sometähti Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mikä miehiä keskimäärin liikuttaa.

Nyt Boor on suunnannut poseeraamaan somekuviinsa upealle uimarannalle, jossa hän poseerasi todella pienissä biksuissa. Niin pienissä, että asu vaikutti tehdyn pelkistä tilkuista. Se ei tietenkään kurvittaren someseuraajia varmastikaan häirinnyt.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.