Adam Levine ja Behati Prinsloo saivat perheenlisäystä – biksuposeeraus someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adam Levine on tullut aikoinaan monille tunnetuksi Maroon 5 -yhtyeen solistina ja kitaristina. Nykyään mies toimii yhtenä The Voice of USA -laulukilpailun valmentajista. Levine meni huippumallivaimonsa Behati Prinsloon kanssa naimisiin vuonna 2014. Aviopari sai ensimmäisen lapsensa pari vuotta myöhemmin.

Nykyään 43-vuotiaan Adam Levinen ja 34-vuotiaan Behati Prinsloon perhe on viisihenkinen kun nainen synnytti heidän kolmannen lapsensa. Perheessä on ennestään jo kaksi tytärtä, kuusivuotias Dusty ja neljävuotias Gio.

Behati Prinsloo on kommentoinut People-sivuston mukaan, että tytärten ollessa alle kaksivuotiaita hän ei voinut kuvitellakaan, että olisi halunnut vielä kolmannen lapsen. Mallikaunotar on kuitenkin kommentoinut, että hän oikeastaan haluaisi jopa viisi lasta.