Doja Cat ajeli hiuksensa ja kulmakarvansa – kertoi nyt tyylimuutoksensa syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huimassa nosteessa viime vuosien aikana oleva artisti Doja Cat on tunnettu etenkin hänen viraalihiteiksi nousseista kappaleistaan kuten Boss Bitch ja Say So. Tähti vastaanotti myös ensimmäisen palkintonsa 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa, kun hänet palkittiin vuoden parhaana uutena artistina.

Doja Cat haluaa aina erottua tyylillään massasta. Uransa alussa nainen nähtiin aina mitä näyttävämmissä pitkissä peruukeissa. 27-vuotias artisti yllättikin faninsa leikkaamalla taannoin hiuksensa siiliksi ja ajelemalla myös kulmakarvansa kokonaan pois.

Nyt Doja Cat on People-sivuston mukaan kertonut syyn siihen minkä vuoksi hän halusi muuttaa tyyliään näin perusteellisesti. Hän kyllästyi peruukkeihin ja siihen, että ne piti liimata päähän. Hänestä tuntui, että hän ei nähnyt kasvojaan kunnolla eikä korviaan. Kuntosalillakin peruukki oli vaivalloinen ja alkoi usein valumaan hikoilun seurauksena. Doja Cat tuntee olonsa nyt kauniimmaksi kuin koskaan aiemmin.