Eläinsuojan ystävänpäivätempaus – nimeää maksusta hiekkalaatikoita exien mukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla eläntarhoilla ja eläinsuojeluyhdystyksillä on tapana järjestää ystävänpäivään liittyviä rahankeruutempauksia. Esimerkiksi jotkut yhdysvaltalaiset eläintarhat tarjoavat vuosittain mahdollisuuden nimetä torakoita ex-kumppanien mukaan.

Ohion Hamiltonissa toimiva Animal Friends Humane Society kerää tänä vuonna varoja vetoamalla rakkauden menettämisestä katkeroituneisiin. Eläinsuojan kissojen hiekkalaatikot voi nimetä entisten kumppaneiden mukaan. Yksi kakkalaatikon uudelleen nimeäminen maksaa viisi dollaria.

– Älä anna tämän ystävänpäivän mennä pöntöstä alas. Piristä itseäsi ja tarjoa samalla apua sitä tarvitseville eläimille. Viiden dollarin lahjoituksella kirjoitamme exäsi nimen hiekkalaatikkoon ja annamme kissojen tehdä sinne sen, minkä ne parhaiten osaavat, eläinsuojan verkkosivuilla kuvaillaan.