Katy Perryn ja Miranda Kerrin ystävyys ihastuttaa – suhde Orlando Bloomiin yhdisti naiset

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja supermalli Miranda Kerr ovat ystävystyneet, mikä on näyttäytynyt monille erikoisena ja ihastuttavana asiana. Miranda Kerr on kuitenkin näyttelijä Orlando Bloomin entinen vaimo. Nykyään Katy Perry on kihloissa Orlando Bloomin kanssa ja heillä on myös yksi yhteinen lapsi, kaksivuotias Daisy Dove Bloom.

Katy Perry on tutustunut miehensä ex-vaimon Miranda Kerrin kanssa, koska Kerrillä ja Orlando Bloomilla on yhdessä 12-vuotias poika Flynn. Uusperhe on saattanut naiset yhteen sellaisella tavalla, jota he itsekään eivät osanneet aavistaa.

Katy Perry ojensi juuri G’Day USA Arts Gala -tapahtumassa Miranda Kerrille palkinnon ja puhui naisesta todella kauniisti. Hän kuvaili mallina ja yrittäjänä toimivan Mirandan olevan hänelle nykyään kuin sisko, jonka kanssa hän on aina samaa mieltä asioista ja jolta hän saa hyviä neuvoja kauneuteen ja terveyteen liittyvissä asioissa.