Paula Vesala teki kappaleen faninsa kanssa – etsi duettkumppania TikTokissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni artisti duetoi joskus jo valmiiksi tunnettujen muusikoiden kanssa. Paula Vesala on ottanut hieman toisenlaisen lähestymistavan dueton tekemiseen. Hän on tehnyt pian julkaistavan kappaleen yhdessä faninsa kanssa.

Vesala jakoi toukokuussa TikTokissa videon, jossa hän pyysi faneiltaan laulunäytteitä. Hän etsi duettokumppania uudelle kappaleelleen. Dueton toiseksi osapuoleksi löytyi Aali-niminen fani, ja kappale on nyt valmis.

– Duettoparin etsintä TikTokissa on päättynyt! Kiitos kaikista hakemusvideoista, kaikki kuuntelin ja nautin, Vesala kirjoitti Instagramissa.

Aalin kanssa tehty Miks pitää itkeä on kuultavissa myöhemmin helmikuussa. Se on mukana Vesalan tuoreella, 10. helmikuuta julkaistavalla Näkemiin, Melankolia -albumilla. Albumin julkaisun jälkeen Vesala vetäytyy useiden vuosien pituiseksi kuvaillulle tauolle.