Kanye West jälleen kohuotsikoissa – kommandopipoja ja kahakoita fanien kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on joutunut poliisitutkintaan, koska hän heitti fanin puhelimen maahan osallistuttuaan tyttärensä Northin koripallopeliin. Hän oli pyytänyt, että nainen ei ottaisi valokuvia. Fani oli kuitenkin pyytänyt yhteiskuvaa, joten Kanye West viskasi koko aparaatin katuun.

– Sinun ei olisi tarvinnut jahdata minua. Jos sanon, että lopeta, niin silloin sinun pitäisi lopettaa kuvaaminen. Haluatko todella juosta perässäni lasten koripallopelissä? Kaikkien on lopetettava valokuvaaminen, kun tapaan lapsiani. Ette voi juosta kameran kanssa perässäni, kun haluan nähdä omia lapsiani. Minulla on ihmisoikeuksia, West tolkutti Mirrorin mukaan.

Tiedossa ei ole, oliko nainen paparazzi vai fani. Kohun jälkeen Kanye West on esiintynyt julkisesti kommandopipossa. Räppäri meni naimisiin australialaisen suunnittelija Bianca Censorin kanssa vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun hänen avioeronsa Kim Kardashianin kanssa saatiin viimeisteltyä. Avioliitto tuli yllätyksenä kaikille. Vihkitodistusta ei ole vielä virallistettu, mutta pariskunnalla oli jo intiimi hääseremonia.