Meghan Trainor ilmoitti ilouutisen – odottaa toista lasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Meghan Trainor tunnetaan muun muassa hänen All About That Bass ja Me Too -hiteistään. 29-vuotias hittinikkari on nykyään myös äiti saatuaan esikoispoikansa Rileyn noin kaksi vuotta sitten.

Meghan Trainor palasi viime vuonna isosti äitiyslomaltaan takaisin musiikkibisnekseen ja julkaisi taannoin Takin’ It Back -nimisen albumin, jolta löytyy myös supersuosioon noussut Made You Look -kappale. Nyt suosionsa uuden huipun jälleen tauolta palattuaan saavuttanut tähti paljasti, että hän odottaa toista lasta.

Meghan Trainor on jo aiemmin haastatteluissaan kertonut, että hän haluaa toisenkin lapsen. Nyt laulaja julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän pitelee ultraäänikuvia käsissään. Trainor on kertonut, että perheen toisen lapsen on määrä syntyä kesällä.