Juontaja mehusteli Adam Levinen pettämiskohulla – Behati Prinsloolta ytimekäs vastaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maroon 5 -yhtyeestä ja soolourastaan tunnettu laulaja Adam Levine oli viime syksynä pettämiskohun keskiössä. Instagram-malli Sumner Stroh kertoi TikTokissa hänellä olleen suhde Levinen kanssa noin vuoden ajan, vaikka laulaja on naimississa Behati Prinsloon kanssa.

Tällä hetkellä Adam Levine ja Behati Prinsloo elävät vauvakuplassaan kun perheeseen syntyi hetki sitten kolmas lapsi. Vauvakuplan onnea varjostaa kuitenkin uudelleen tapetille nostettu pettämiskohu, kun TikTokissa miljoonien seuraama juontaja Alex Cooper nosti asian jälleen keskustelun aiheeksi.

Alex Cooper pitää Spotifyssa suosittua Call Her Daddy -nimistä podcastia, josta hän julkaisee lyhyitä videoita myös TikTokin puolelle. Nyt nainen antaa ymmärtää tuoreella videollaan, että hän on saanut podcastinsa vieraaksi itse Adam Levinen keskustelemaan siitä miten hän on pettänyt vaimoaan. Ilmeisesti tämä ei pidä paikkaansa vaan vieraana on joku muu, koska tähden vaimo Behati Prinsloo kommentoi videoleikettä ytimekkäästi kirjoittaen sen alle pelkästään: ”LOL”.

@callherdaddy This #WEDNESDAY ♬ original sound – Call Her Daddy