Alkoholismi repii Vilma Karjalaisen tunteita – läheinen joi piilopullosta lapsen syntymäpäivillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu noin kolmekymppinen pariskunta Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry saivat toisen lapsensa viime vuonn. Heidän suhteensa päättyi taannoin erimielisyyksiin, mutta pari on nyt löytänyt onnen uudelleen. Vilman onnea kuitenkin varjostaa itselleen tärkeän ihmisen alkoholismi.

– Mun alkoholisti läheinen otti yhteyttä 1,5 vuoden jälkeen. Ei olla puhuttu mitään koko aikana. Toisessa lauseessa sain osakseni vittuilua. Ei mitään pahoittelua kokemastani, ei pienintäkään, Karjalainen kirjoittaa itkuisen kuvan kylkeen.

– Viimisiä niittejä oli lapseni 1-v synttäreinä viinan juominen piilopullosta tai lapsen päälle horjuminen hiekkalaatikolla, tai kun ei kuunneltu kun sanoin että älä nosta sitä lasta syliin kännissä. Tää tekee niin vihaseks että tärisen.

Nyt Gossip Moms -sarjastakin tuttu Vilma Karjalainen kysyy, miksi hän luotti läheiseensä tai ajatteli hänen olleen turvallista seuraa lapselle. Hän on yrittänyt auttaa omaa läheistään alkoholismin kanssa, mutta on päättänyt nyt sanoa hänelle lopullisesti tervemenoa elämästään.

– Tätä alkoholi aiheuttaa, olen tarpeeksi vahva sanomaan ei kiitos.