Teiniäiti Kailyn Lowry sai viidennen pojan – salasi raskauden lähes kaikilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom 2 -sarjassa esiintyvä Kailyn Lowry synnytti viidennen poikansa viime vuonna marraskuussa. Naisen raskaudesta huhuttiin pitkään, mutta asiaa ei ikinä varmistettu hänen lähipiiristään. Lapsen isä on Kailyn Lowryn poikaystävä Elijah Scott.

The US Sun -lehti on saanut tiedon, jonka mukaan Teen Mom -tähti Kailyn Lowry synnytti viidennen pojan 20. marraskuuta. Sisäpiiriläisen mukaan hän on kertonut pienokaisesta vain läheisille sukulaisille ja ystäville. Lowrylla on neljä muuta lasta kolmen eri miehen kanssa.

Kailyn ja Jo Rivera jakavat yhdessä vanhimman lapsen, 13-vuotiaan Isaacin, kun taas toiseksi vanhin poika, yhdeksänvuotias Lincoln on saatu hänen entisen aviomiehensä Javi Marroquin kanssa. Naisella on myös viisivuotias Lux ja kaksivuotis Creed entisen poikaystävänsä Chris Lopezin kanssa.

Hän on jo aiemmin kertonut lopettavansa uran MTV-ohjelman parissa ja keskittyvän muihin bisneksiin, kuten intiimivälineiden myymiseen. Raskausjuorut lähtivät liikkeelle sen jälkeen, kun Lowry poseerasi ilman kokovartalokuvia. Viime kuussa fanit kuulivat vauvan itkua hänen videonsa taustalta.