Huippumalli Cara Delevingne paljasti erikoisen taitonsa – paljastaa juoruilijat nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen Cara Delevingne tunnetaan huippumallina. Nainen on poseerannut useiden lehtien kansikuvissa, minkä lisäksi nainen on kävellyt lukemattomissa muotinäytöksissä. Delevingne on myös lahjakas näyttelemisessä ja esiintynyt jo useammissa elokuvissa kuten Suicide Squad.

Nyt 30-vuotias Cara Delevingne nähtiin vieraana laulaja Kelly Clarksonin omassa keskusteluohjelmassa. Juontaja oli kuullut, että Delevingnellä on salainen taito, jonka hän halusi laittaa testiin. Clarkson oli saanut tietoonsa, että malli osaisi lukea huulilta.

Heti kun Kelly Clarkson alkaa viemään keskustelua siihen suuntaan, että hän on kuullut Delevingnen salaisesta taidosta, malli alkaa lukemaan huulilta. Delevingne puhuu lähes samaan aikaan Kelly Clarksonin kanssa juuri samat asiat mitä juontaja on sanomassa. Jo juontajan ensimmäisistä suunliikkeistä Delevingne tietää mikä sana sieltä on tulossa ja puhuu naisen päälle.

@kellyclarksonshow "I'm gonna pee my pants!" #lipreading #kellyclarkson #caradelevingne #lol ♬ original sound – Kelly Clarkson Show