Täydellinen nainen Eva Longoria säväyttää uimapuvussa: ”Kuka on valmiina kesään?”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni neljä vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Sittemmin hän on viettänyt rauhallista perhe-elämää ja tehnyt kovasti töitä siron vartalonsa palauttamiseksi.

Eva Longoria on viime aikoina julkaissut näyttäviä kuvia, joissa hän on esitellyt kovan treeninsä tuottamia tuloksia. 47-vuotias tähti on useaan otteeseen esitellyt tekemiään treenejä, joiden avulla hän on saanut itsensä nyt elämänsä kuntoon. Eipä siis ihmekään, että näyttelijä esittelee vartaloaan taas sosiaalisessa mediassa pelkkä uimapuku yllään.

Kuvassa Eva Longoria nähdään Gigi C -merkkisessä uimapuvussa poseeraamassa uima-altaan reunalla. ”Kuka on valmiina kesään?”, tähti kysyy kuvatekstissään ja osoittaa kuvan avulla itse olevansa tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin koskaan.