Louis Vuitton palkkasi Pharrell Williamsin uudeksi luovaksi johtajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Happy-hitistään tunnettu Pharrell Willams on paitsi laulaja, räppäri ja musiikituottaja, myös muotisuunnittelija. Nyt hänet on nimitetty ranskalaisen muotitalo Louis Vuittonin miesten vaatteiden luovaksi johtajaksi.

Louis Vuittonin tiedotteessa Williamsia kuvaillaan visionääriksi, jonka luovuus ulottuu musiikista taiteeseen ja muotiin. Artisti on myös katumuotibrändi Billionaire Boys Clubin toinen perustaja. Hänen Louis Vuittonille luoma ensimmäinen mallistonsa esitellään kesäkuussa Pariisissa järjestettävillä miesten muotiviikoilla.

Williams on jo aikaisemmin tehnyt yhteistyötä Louis Vuittonin kanssa. Lisäksi hän on työskennellyt esimerkiksi Adidaksen, Chanelin ja Marc Jacobsin kanssa. Musiikkiurallaan hän on voittanua 13 Grammy-palkintoa.

Louis Vuittonin miesten vaatteiden luovana johtajana toimi aikaisemmin tunnettu suunnittelija Virgil Abloh. Hän menehtyi syöpään marraskuussa 2021. Abloh tunnettiin niin Pharrellin kuin esimerkiksi Draken, Rihannan ja Kanye Westin läheisenä ystävänä.