Ovikellokamera ikuisti hämmentävän tilanteen – orava hyökkäsi sisään pizzakuskin saavuttua ovelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pizzan tilanneen perheen kotiin ilmestyi taannoin samalla kertaa kutsumaton vieras. Orava päätti käyttää tilaisuutta hyödykseen ja pompata sisään lupaa kysymättä. Hämmentävä tilanne ikuistui koomiseksi viraalivideoksi.

Yhdysvaltojen Louisianassa asuvat Rodney ja Darian Herbert olivat tilanneet kotiinsa pizzan, ja pian ruokalähetti saapuikin jo heidän ovelleen. Darianin avatessa oven pizzakuskin takaa hyppäsi sisään orava. Oven avannut nainen säikähti jyrsijää pahanpäiväisesti.

Pizzakuski ei huomannut hänen yli loikannutta oravaa ja jäi seuraamaan tilannetta ihmetellen. Lopulta Rodney saapui hakemaan pizzat ovelle ja selitti nauruun purskahtaneelle ruokalähetille, mitä tapahtui. ABC 7 -uutissivuston mukaan pariskunta onnistui lopulta häätämään oravan pois kodistaan.