Haiskahtaa draamalta – lanko haluaa Darcey Silvan exän bestmanikseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta julkisuuteen noussut Yhdysvaltojen Connecticutista kotoisin oleva Darcey Silva sai oman ohjelmansa siskonsa Staceyn kanssa. Parivaljakko on suunnitellut yhteistä hääjuhlaa siippojensa kanssa, mutta Darceyn ero muutti suunnitelmat.

Nyt Darceyn sisko Stacey on ilmoittanut avioituvansa miehensä Florianin kanssa. Asiasta tekee monimutkaisen se, että Florian haluaisi Georgin, eli Darceyn entisen kihlatun, bestmanikseen. Mies on juuri hän, kenen kanssa Darceyn oli tarkoitus avioitua tuplahäissä siskonsa ja hänen miehensä kanssa.

– Oletko tosissasi? Georgin valitseminen bestmaniksi aiheuttaa kiusallisia tilanteita ja draamaa, Darceyn omaksi kaasoksi valinnut Stacey kertoo miehelleen.