Puolalaisnainen uskoo olevansa kadonnut Madeleine McCann

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen Madeleine McCann katosi kolmivuotiaana lomamatkalla Portugalissa vuonna 2007. Yrityksistä ja runsaasta mediahuomiosta huolimatta tapaus ei ole ratkennut. Nyt otsikoihin on noussut nuori nainen, joka uskoo olevansa kadonnut tyttö.

Puolalainen 21-vuotias Julia Wandelt julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän kertoo epäilevänsä itseään Madeleine McCanniksi. Naisen mukaan hänellä on jalassaan samanlainen luomi ja silmässään samanlainen täplä kuin McCannilla. Lisäksi hän kuvailee muistuttavansa ulkonäöltään kadonneen lapsen vanhempia, Kate ja Gerry McCannia.

Wandeltin mukaan hän ei muista juurikaan yksityiskohtia lapsuudestaan. Hän kertoo yrittäneensä olla tuloksetta yhteydessä paikalliseen poliisiin sekä Lontoon ja Portugalin poliisiin. Wandelt kertoo myös yrittäneensä ottaa yhteyttä McCannin vanhempiin.

Irish Mirror -lehden mukaan McCannin perhe olisi lopulta kiinnostunut tekemään DNA-testin, jolla puolalaisnaisen puheet voitaisiin joko todistaa tai kumota. He eivät kuitenkaan ole julkaisseet virallista tiedotetta asiasta.