Isoveli antoi pikkusiskolle muodonmuutoksen – ihailulle ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten kanssa talossa ei tule koskaan olemaan hiljaista hetkeä. Lapset keksivät keskenään äänekkäitä leikkejä, jotka yleensä alkavat naurusta ja loppuvat itkuun. Yleensä vanhemmat aavistavatkin lastensa tekevän jotakin kiellettyä jos koti yllättäen hiljenee.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa perheenäiti menee kurkistamaan lastenhuoneeseen ja katsomaan millaisia leikkejä isoveli ja pikkusisko ovat nyt keksineet. Äidin sydän oli sulaa nähdessään, että isoveli oli antanut siskolleen muodonmuutoksen.

Perheenäiti on kuvannut videolle miten isoveli koristelee pikkusiskoa koruilla. Pikkusiskolle on myös puettu kaunis prinsessamekko, pinkit kengät ja tytön posket on värjätty punaisella.

– Vau miten upealta sinä näytät. Äiti, minä tein tämän hänelle, poika sanoo ylpeänä ja ihastelee kättensä töitä.