Tilastot päivitettiin: Maailman pisimmät sukuelimet löytyvät Ecuadorista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkkoapteekki From Mars selvitti Googlen datan perusteella, mistä maasta löytyvät keskimääräisesti pisimmät miesten sukuelimet. Pisin etuvarustus on ecuadorilaisilla, sillä heidän siittimensä pituus on keskimääräiseltä mitaltaan tilastojen mukaan 17,61 senttimetriä.

Eurooppalaisista maista Hollanti on ainoa, joka pääsee kymmenen kärkeen 15,87 senttimetrin keskimitallaan. Suomessa on saman tilaston mukaan keskimitta seisokissa on 13,77 senttimetriä ja Ruotsissa 15,08 senttimetriä. Koko maailman miesten sukuelinten keskimitta on juhlakunnossa noin 14,10 senttimetriä.

– Tämä herättää kysymyksen, onko koolla todella väliä? Loppujen lopuksi vastaus on ehkä, ehkä ei. Jos olet huolissasi sukuelimesi koosta seksuaalisen suorituskyvyn kannalta, on tärkeää muistaa, että jokainen on erilainen, ei vain kooltaan, vaan myös mieltymyksiltään, apteekkisivusto muistuttaa.

– Aivan kuten jotkut ihmiset ovat kiinnostuneita erilaisista vartalotyypeistä, hiusväreistä ja persoonallisuuksista, voidaan samaa sanoa myös sukuelimen koosta. Joitakin kiinnostaa enemmän keskimääräistä suuremmat ja toiset haluavat sen olevan keskimääräistä pienempi.