Somejulkkis Patricia Ström Pariisissa – haistatteli humalassa muotikaupassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen sosiaalisen median vaikuttaja Patricia Ström on matkustanut Pariisiin. Hän on yrittänyt reklamoida ja palauttaa ostamaansa Chanelin käsilaukkua liikkeeseen. Valitettavasti Suomi-neitokainen on hoitanut asian vähemmän sivistyneesti kännissä ja haistatellen.

Sairaanhoitajana työskentelevä Patricia Ström lomaili kavereineen Ranskan pääkaupunki Pariisissa. Hän meni palauttamaan Chanelin muotilaukkua liikkeeseen. Nainen siemaili viiniä ja sanoi, että käsiveskaa ei ole käytetty juhliessa. Videota kuvaava ystävä kikattelee kameralle.

– Fuck you bitches, Ström sanoo ja näyttää ystävälleen keskisormea.

Video on levinnyt netissä, vaikka se on poistettu alkuperäisistä tarinoista. Ihmiset tuntevat suunnatonta myötähäpeää ja kokevat tilanteen kiusallisena myyjien puolesta. Ström lähestyi toimitusta sähköpostilla ja muokkasimme juttua myöhemmin hänen kommenttiensa mukaan.

– En ole näyttänyt myyjälle keskisormea vaan ystävilleni, jotka eivät uskoneet kun myyjä sanoi minulle, että laukkua ei tule käyttää juhliessa. En ole haistatellut myyjälle enkä näyttänyt keskisormea, Ström kommentoi Staralle.