Paris Hilton paljasti poikansa kasvot – ensimmäiset kuvat vauvasta julkaistiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirijulkkis, DJ ja liikenainen Paris Hilton on nykyään myös äiti. Simple Life -sarjan tähti paljasti vuoden alussa, että hän sai miehensä Carter Reumin kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Lapsi saatettiin maailmaan sijaissynnyttäjän avulla.

Paris Hilton paljasti taannoin pojan saaneen nimekseen Phoenix Barron Hilton Reum. Nyt 42-vuotias tuore äiti nähdään brittiläisen Glamour-lehden kuvissa, joissa hän on esitellyt poikansa ensimmäistä kertaa. Kuvissa nähdään vastasyntyneen pienokaisen kasvot, kun hän nukkuu äitinsä olkapäätä vasten.

Suloisissa kuvissa Paris Hilton pitää poikaa sylissään ja antaa hänelle pusun. Toisessa kuvassa nähdään koko perhe kun myös Carter Reum halaa vaimoaan ja pientä poikaansa. Paris Hilton on kertonut valinneensa lapselleen nimeksi Phoenix siitä syystä, että se tarkoittaa kaupungin nimen lisäksi myös lintua, joka syttyy tuleen ja nousee uudelleen tuhkasta.