Bethenny Frankel kärsii oudosta syndroomasta – kertoo sairaudesta kyyneleet silmissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on tunnettu räväkästä luonteestaan ja suorapuheisuudestaan. Tähti päivittää suosittua TikTok-kanavaa, jossa hän arvostelee rehellisesti kosmetiikkatuotteita.

Nyt Bethenny Frankel kertoo tuoreella videollaan kyyneleet silmissä siitä miten hänen terveydentilansa on huonontunut radikaalisti. Nainen kertoo sairastaneensa POTS-syndroomaa, joka on postruaalinen ortostaattinen takykardiaoireyhtymä. POTS aiheuttaa sen, että ihmisen pulssi nousee epänormaalilla tavalla aina kun henkilö nousee pystyasentoon.

– Moni on kysynyt miksi minun kasvoni näyttävät videoillani erilaiselta. Olen sekaisin. En voi kovinkaan hyvin, Bethenny Frankel kertoo videollaan.

Bethenny Frankel pelkää eniten tyttärensä takia sitä, että hän ei pystyisi olemaan terve. 52-vuotiaan naisen mukaan POTS paheni sen jälkeen kun hän sairasti koronan. Hänen painonsa nousi nopeasti, hän koki turvotusta, erilaisia kiputiloja ja kärsi usein nestehukasta.

@bethennyfrankel

I never do this but I don’t want to seem like I always have it under control. I definitely don’t.

♬ original sound – Bethenny Frankel