Avril Lavigne erosi kihlatustaan – pikainen suhde päättyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on jälleen otsikoissa parisuhde-elämänsä vuoksi. Lavignen kerrotaan eronneen kanadalaisräppäri Mod Sunista. Pariskunta vahvisti rakkautensa muutama vuosi sitte julkaistuilla yhteiskappaleella Flames. Liitto kariutui alle vuosi kihlauksen jälkeen.

– Avril ja Mod Sun ovat olleet on off -suhteessa pian kaksi kuukautta. Nyt he ovat eronneet, lähde kertoo People-lehdelle.

Julkkiskaksikko nähtiin viimeksi yhdessä Grammyn etkoilla Los Angelesissa. Avril yhdistettiin äskettäin rap-tähti Tygaan, kun heidän nähtiin halaavan toisiaan aterioituaan Nobu-ravintolassa.

– Avril ja Tyga ovat ainoastaan ystäviä, eikä mitään muuta. Eroon ei liittynyt mitään kolmatta osapuolta.

Avril Lavigne on ollut naimisissa Sum 41 -laulaja Deryck Whibleyn ja Nickelback-rokkari Chad Kroegerin kanssa. Hän erosi vuonna 2019 miljardööri Philip Sarofimistä. Mod Sun on puolestaan seurustellut näyttelijä Bella Thornen ja tubettaja Tana Mongeaun kanssa.