Dementiasta kärsivä Bruce Willis saa apua perheeltä – kaikki lapset osallistuvat hoitamiseen

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Bruce Willis kertoi viime vuonna vetäytyvänsä eläkkeelle näyttelemisestä. Hänen kerrottiin tuolloin sairastavan afasiaa, aivoperäistä puhehäiriötä. Nyt diagnoosi on tarkentunut ja Bruce Willisillä on todettu otsalohkodementia.

Viime viikolla Willisin perhe tiedotti näyttelijätähden diagnoosista, joka oli heille samaan aikaan sekä raskas että helpottava tieto. Tällä hetkellä perhe keskittyy siihen, että Bruce Willis pystyisi elämään mahdollisimman normaalia, onnellista ja täyttä elämää muistisairaudesta huolimatta.

Bruce Willisin kaikki lapset ja 44-vuotias Emma-vaimo osallistuvat hänen hoitamiseensa. Heidän tavoitteenaan on pitää 67-vuotias Willis hyvin aktiivisena. He tekevät miehen kanssa asioita, jotka edistävät niin fyysistä terveyttä kuin aivojenkin toimintaa.

Emma Willis on People-sivuston mukaan kommentoinut, että tällä hetkellä he keskittyvät myös siihen, että heidän lapsensa, 10-vuotias Mabel ja kahdeksanvuotias Evelyn, saavat mahdollisimman paljon hyviä muistoja isänsä kanssa. He haluavat, että lapset muistavat isänsä mahtavana ja hauskana isänä.