Käärijän somepäivityksille suursuosio: ”Meen nyt kotiin formula lakanoihin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen euroviisukarsinnat, eli Uuden musiikin kilpailun, äskettäin murskavoittanut Käärijä matkustaa keväällä Liverpooliin edustamaan Suomea yhdessä maailman merkittävimmistä musiikkikilpailuista. Käärijän kappale Cha Cha Cha on saanut tähän mennessä positiivista palautetta ulkomailta.

Nyt Käärijä on julkaissut voittonsa jälkeen sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka ovat ymmärrettävästi saaneet suuren suosion. Pian voittonsa jälkeen hän kiitti kaikkia ja paljasti millaisten lakanoiden väliin hän on menossa yöksi.

– Nyt ku on hetken saanu pötkötellä ja miettiä että mitä kettua on tapahtunut niin haluun vaa kiittää teitä jokaista. Meen nyt kotiin formula lakanoihin. Same in english, thank you everybody! Its grazy its party, Käärijä kirjoitti.