Sonja Aiellon ”muutto Espanjaan” kesti kolme viikkoa – palasi jo Suomeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen hyvinvointivalmentaja Sonja Aiello kertoi aiemmin helmikuussa muuttaneensa Espanjaan määrittelemättömäksi ajaksi. Hän kertoi ostaneensa pelkän menolipun ja monet fanit saivat puheista käsityksen, että hän tulisi viettämään pidemmän ajan eteläeurooppalaisen auringon alla.

Nyt Sonja Aiello on lentänyt takaisin Suomeen. Hän oli reissussa vain kolme viikkoa. Naisen Instagramin paikkakuntana lukee edelleen tätä kirjoittaessa, että hän on Espanjassa. Kyse oli toisin sanoen pelkästään muutaman viikon pituisesta lomasta, eikä niinkään muutosta kuten aiemmin virheellisesti uutisoimme.

– Reissu Espanjassa on tullut päätökseen. Lähdin reissuun oikeestaan ilman mitään odotuksia. Halusin lähtee niin sanotusti latautumaan ja etsimään sitä kadonnutta inspiraatiota. Ihan ekojen päivien jälkeen, huomasin kuinka mun olo keveni ja löysin rauhan. Toi reissu antoi niin paljon enemmän mitä mä edes ajattelin. Nautin yksinolosta, tutustuin itseeni ja pysähdyin miettimään tulevaisuutta, Aiello kirjoitti Instagramiin.