Taapero ei halunnut valehdella poliisille – näytti rikollisen piilopaikan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckyn Williamsburgissa asuva taapero sai suuret kiitokset poliisilta, koska se oli ollut perheensä ainoa totta puhunut henkilö. Lapsi auttoi poliisia paikantamaan etsintäkuulutetun Tina Hicksin. Whitley Countyn sheriffin viranomaiset kutsuivat taaperoa erittäin rohkeaksi ja rehelliseksi.

Taapero auttoi 45-vuotiaan etsintäkuulutetun naisen pidätyksessä, koska kukaan asunnossa olevista aikuisista ei kertonut, oliko henkilö paikalla. Hicks löydettiin kylpyhuoneesta, ja poliisi otti hänet nopeasti kiinni.

– On hyvä olla rehellinen, eikä meidän pitäisi valehdella, pieni lapsi oli sanonut poliiseille ennen kuin osoitti, missä epäilty piileskeli, poliisi kertoi Facebookissa.

– Lapsi oli terve, älykäs, eikä näyttänyt millään tavalla laiminlyödyltä, sheriffin toimisto sanoi liittyen epäilyihin pienokaisen hyvinvoinnin suhteen.