Paris Hiltonilla on 20 jäädytettyä alkiota – kaikki ovat poikia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirirouva ja hotelliperijätär Paris Hilton haluaa olla tyttölapsen äiti. Hän sai äsken poikavauvan aviomiehensä Carter Reumin sijaissynnyttäjän kautta. Paris Hilton paljasti, että hän edelleen odottaa mahdollista tytärtä alkion jäädytysprosessin kautta.

Paris Hilton sanoi, että pariskunta on onnistuneesti jäädyttänyt 20 alkiota. Kaikki olivat poikia. Prosessi on tehty nyt yhteensä seitsemän kertaa ja hän kävi prosessin läpi hiljattain uudelleen, hän kertoi Glamour-lehdelle.

– Kävin prosessin uudelleen läpi kuukausi sitten, joten odotan tuloksia nähdäkseni onko siellä yhtään tyttöjä, Hilton kertoo.

– Tunsin, että elämäni on ollut niin julkista, että halusin pitää raskautemme yksityisenä, hän selitti.

Pojan nimi on Phoenix Barron Hilton Reum. Hän vihjasi, että tulevan tyttärensä nimeksi voisi tulla Lontoo. Hilton ja Reum aloittivat seurustelun loppuvuodesta 2019. Pariskunta kihlautui ja avioitui vuonna 2021.