Huumeparoni yritti salata henkilöllisyytensä – plastiikkakirurgi leikkeli korealaiseksi komistukseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaalainen huumeparoni Saharat Sawangjaeng on pidätetty. Mies oli yrittänyt muuttaa ulkonäköään plastiikkakirurgin avulla ja hän teeskenteli olevansa Etelä-Korean kansalainen nimeltä Jimin Seong. Jekku ei mennyt thaimaalaisille viranomaisille läpi.

Thaimaalaista syntyperää oleva 25-vuotias rikollinen otettiin kiinni viime viikolla yli kolmen kuukauden pituisen pakoreissun jälkeen. Miehen ulkonäkö oli muuttunut huomattavasti. Sawangjaeng pyöritti Bangkokissa valtavaa huumebisnestä ja pääsyyllisistä alueen MDMA-epidemiaan.

– Hänen alkuperäisistä kasvoistaan ei jäänyt mitään jäljelle, poliisin virkamies kertoi BBC:n mukaan.

Mies ei paostaan huolimatta kyennyt pitämään näppejään iri huumeimperiuminsa hallitsemisesta, joten poliisit löysivät hänet luksusasuntoonsa piiloutuneena. Hän päätyy thaimaalaiseen vankilaan ja saa todennäköisesti joko elinkautisen vankeusrangaistuksen tai kuolemantuomion.