Nutella-peppu hyllyy kuin Batin ja Ryydin kappaleessa – Natasha Crown janoaa lisää seuraajia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaisesta glamourmalli Natasha Crown haluaa omistaa maailman suurimman takamuksen. Tavoite ei ole ainakaan valokuvien perusteella kaukana, sillä hänen jättimäinen peppunsa peittää kaiken muun taakseen. Hänellä on Instagramissa 2,1 miljoonaa seuraajaa.

Lisää on saatava. Naisen julkaisut ovatkin esitelleet hänen sulomuotojaan hidastetuilla videoilla. Videoista tulee eittämättä mieleen suomalaisen 1980-luvun lopulla toimintansa aloittaneen huumoribändi Bat & Ryydin Ehtaa tavaraa -kappaleen sanat: ”Oli möhövatsaa, ja eripari tissii. Ja selluliittipyllyy, se kävellessä hylly.”

Serbialaissyntyinen malli on upea persoona, joka tietää takapuolensa olevan hänen suurin tavaramerkkinsä. Hän on aiemmin kertonut, että se saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi ja voimakkaaksi. Pakarat ovat kasvaneet herkuttelemalla ja täyteaineilla. Hän on hyödyntänyt plastiikkakirurgiaa myös kasvoihinsa etenkin huulten alueelle. Nainen sai suklaalevitteeseen liittyvän lempinimensä siitä, kun kertoi syöpöttelevänsä pelkästään hasselpähkinäsuklaasta valmistettua Nutella-herkkua kuusi kiloa kuukaudessa.