Erika Vikman estottomana – julkaisi alastonkuvia somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalainen poptähti Erika Vikman juhlisti taannoin 30-vuotissyntymäpäiväänsä New Yorkissa. Artisti on sittemmin palannut takaisin Suomeen ja ehtinyt jo keikkalavoillekin. Siinä sivussa hän on myös julkaissut näyttäviä kuvia sosiaalisessa mediassa.

Keskiviikkona Erika Vikman yllätti faninsa jakamalla Instagramissa alastonkuvia. Kolmessa otoksessa tähti nähdään makaamassa punaisella sohvalla mitä vailla rihmankiertämää. Kuvatekstin perusteella laulaja rentoutui keikan jäljiltä.

– Esiintymisen jälkeinen moodi, Vikman kirjoitti.

Samalla Vikman mainosti tulevia keikkojaan. Hän esiintyy viikonloppuna Jämsän Himon Areenalla ja Lapuan Latosaaressa. Kyseisten keikkojen jälkeen tiuhaan tahtiin esiintyvän Vikmanin tie vie lähiviikkoina muun muassa Silja Serenaden lavalle, Poriin, Leville, Rukalle ja Ouluun.