Zendaya neuvotteli itselleen rahakkaan diilin – tienaa miljoonan yhdellä Euphoria-jaksolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Zendaya tekee nousujohteista uraa Hollywoodissa. Hänet tunnetaan paitsi Spider-Manin ja Dyynin kaltaisista suurelokuvista, myös HBO:n huippusuositusta kohusarjasta Euphoria. Nyt hänen on paljastettu neuvotelleen itselleen rahakkaan sopimuksen.

Zendaya on Puck News -sivuston mukaan solminut Euphoria-rooliaan koskevan uuden sopimuksen. 26-vuotias näyttelijä tulee sen myötä tienaamaan jatkossa jopa lähes miljoona dollaria per jakso. Hän nousee näin ollen Hollywoodin parhaiten tienaavien näyttelijöiden joukkoon.

Zendayalla oli varaa neuvotella paremmasta palkasta. Hän teki vuonna 2020 historiaa voittamalla Euphoria-roolillaan parhaan draamasarjan naispääosan esittäjän Emmy-palkinnon. Hän oli nuorin kyseisen palkinnon saanut näyttelijä.

Rankkoja aiheita kuten riippuvuutta, hyväksikäyttöä, toksisia suhteita ja mielenterveysongelmia käsittelevä Euphoria lukeutuu HBO:n katsotuimpiin sarjoihin. Sen parhaillaan tuotannossa olevan kolmannen kauden odotetaan alkavan vuonna 2024.