Uimari Ida Hulkolta hyytäviä uimapukuvideoita – teetkö saman perässä?

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uimari Ida Hulkko on edustanut Suomea muun muassa Tokion olympialaisissa vuonna 2021. Huippu-urheilija on tuttu näky myös Instagramissa julkaisemistaan, viraalisuosikeiksi nousseista kuvista ja videoistaan.

Nyt Hulkko on julkaissut Instagramissa tuhansia tykkäyksiä keränneen hauskan uimapukuvideon. Siinä hän esittelee, kuinka rantalomaa vietetään suomalaiseen tyyliin. Videolla uimari nähdään makoilemassa pyyhkeellä talvisessa miljöössä, nauttimassa kirjasta avannon äärellä, hyppäämässä lumikinokseen ja tekemässä kyykkyjä.

– Kuinka sinä vietät rantalomasi? Minulle kaikki kaikessa on ruskettuminen, auringosta nauttiminen ja lukeminen. Joskus saatan jopa hieman treenata rannalla, Hulkko kirjoitti.

Hulkko on ennenkin hämmästyttänyt talvisilla uimapukuvideoillaan. Helmikuussa hän esimerkiksi jakoi julkaisun, jossa hän hiihti mustassa uima-asussa.