Justin Bieber huolestuttaa faneja – perui taas kaikki keikkansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberin faneille on annettu huolestuttavia uutisia. Jo aikaisemmin esiintymisiään perunut artisti vaikuttaa yllättäen peruneen suunnitellut kiertuepäivänsä. Hänen kotisivujensa kiertuekalenteri on tällä hetkellä tyhjä.

Useat Justin Bieberin fanisivut ovat CNN:n mukaan uutisoineet tähden Justice World Tour -kiertueen esiintymisten peruuntuneen. Myös lippupalvelu Ticketmasterin sivuilla Yhdysvaltojen ja Euroopan konsertit on merkitty peruuntuneiksi. Artisti tai hänen edustajansa eivät ole toistaiseksi antaneet syytä peruuntumisille tai kommentoineet asiaa muutenkaan.

Bieber ilmoitti viime syksynä keskeyttävänsä kiertueensa terveyssyihin ja levon tarpeeseen vedoten. Laulaja kärsi viime kesänä Ramsay Huntin oireyhtymän aiheuttamasta kasvohalvauksesta. Peruuntuneille tapahtumille oli tarkoitus järjestää korvaavat esiintymiset tänä vuonna.

Kanadalaistähti perui jo viime kesänä osan silloisesta kiertueestaan terveysongelmien vuoksi. Bieberin elokuinen Helsingin konsertti kuitenkin toteutui suunnitelmien mukaisesti.