Rikkaat ja rahattomat jatkuu uusin jaksoin – mukana missi, OnlyFans-tähti ja Diilistä tuttu nimi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Rikkaat ja rahattomat -realitysarjassa erilaisissa taloudellisissa tilanteissa olevat ihmiset kokeilevat toistensa arkea viiden päivän ajan. Sarja jatkuu tänä keväänä jo neljännen tuotantokautensa merkeissä.

Rikkaiden ja rahattomien neljännen kauden osallistujat on nyt julkistettu. Mukana rikkaina ovat ex-missi Sara Chafak ja hänen puolisonsa Jeffrey Lawman, Onlyfans-tähti Erika Helin, Diilisvä tuttu motivaatiopuhuja Janne Immonen, entinen päätoimittaja Taru Marjamaa, toimitsujohtaja Maarika Maury, enkelisijoittaja Lennu Keinönen ja yrittäjä Heidi Parkkinen, johtaja Jaana Villanen sekä Diili-ohjelmassa nähty Petri Matero.

Uuden tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa seurataan Chafakia ja Lawmania, joiden vaihtoparina on Tinja Poola. Rikkaiden ja rahattomien uudet jaksot alkavat Nelosella ja Ruudussa 29. maaliskuuta.