Meri Brown tarkensi seksuaalista suuntautumistaan seuraajilleen: ”Nyt julistan virallisesti, että olen…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkäaikainen Sisarvaimot-tähti joutui taannoin suhdehuhujen keskiöön julkaistuaan netissä yhteiskuvan upean naisen kanssa. Hän hehkutti vierellään ollutta naista kauniiksi. Fanit ajattelivat, onko kyseessä mahdollisesti Meri Brownin uusi rakkaus?

Spekuloinneille pantiin kuitenkin stoppi, kun Meri Brown kertoi Instagramin lähetyksessä olevansa hetero. Hän painotti, että voi olla läheisessä ystävyyssuhteessa naisten ja miesten kanssa, mutta romanttisen parisuhteen hän on halukas synnyttämään ainoastaan miehen kanssa.

– Nyt julistan virallisesti, että tulen kaapista ulos täysin heterona. Olen heteroseksuaali ja kuulitte sen nyt minun suustani, Meri Brown nauroi videolla.

Meri Brown on 52-vuotias. Hän oli Sisarvaimot-sarjan päähenkilö Kody Brownin ensimmäinen vaimo ja liitto kesti yhteensä 32 vuotta. Kodylla yksi vaimo jäljellä, koska mies on eronnut kaikista muista sisarvaimoista, paitsi Robyn Brownista