Opettajasta OnlyFans -malliksi – jakaa todistuksia seuraajilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Opettajasta amatöörimalliksi siirtynyt Sarah Seales työskenteli ennen viidesluokkalaisten kanssa. Nyt 41-vuotias nainen tienaa sievoisia summia toteuttaessaan miesten fantasioita valokuvien ja videoiden muodossa. Lisäksi hän jakelee todistuksia ja antaa tarroja uskollisille seuraajilleen.

Seales tunnetaan OnlyFansissa nimellä Sarah Juree. Hän on vaalea yksinhuoltajaäiti, joka erotettiin Starbase-tiedeakatemiasta South Bendissä kesäkuussa sen jäleen, kun kouluviranomaiset saivat selville, että hän poseerasi alasti nettisivustolla.

Opettaja kertoi Insiderille tienanneensa 17.000 dollaria ensimmäisen kuukauden aikana OnlyFansissa. Hän tienasi yhteensä 58.000 dollaria kuuden kuukauden aikana. Tämä on huomattavasti enemmän kuin hänen 51.000 dollarin vuotuinen palkka opettajana. Hän työskenteli opettajana 20 vuotta ja oli kertomansa mukaan joka päivä väsynyt ja surullinen työpäivän jälkeen. Nyt asiat ovat toisin.