Mika Salo suhdesotkussa uusi käänne: ”Hääpäivämme on päätetty ja aiomme sitä juhlia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seiska-lehti kertoi äskettäin Mika Salon viestitelleen varatulle naiselle, vaikka hän on kihloissa Annica Lindblomin kanssa. Pariskunta on ollut kaksi vuotta yhdessä. Nyt Salon viestien kohteena ollut nainen on kertonut, että Salo väitti olleensa sinkku ja viestien sävy oli ollut härski.

Mika Salo on vastannut kohuun. Hän ei anna skandaalin häiritä rakkauselämäänsä, vaan mies on päättänyt saattaa Annica Lindblomin kanssaan alttarille suunnitelmien mukaisesti.

– Mutta suurin niistä on rakkaus. Myötä- ja vastoinkäymisissä. Nyt ja aina. Hääpäivämme on päätetty ja aiomme sitä juhlia. Kerromme asiasta kun sen aika on. Nyt keskitymme suunnitteluun ja yhteiseen tulevaisuuteemme, Salo kirjoitti Facebookiin.

Mika Salo tuli suomalaisille tutuksi vuonna 1994 Lotuksen tallista F1-sarjassa. Hänen uransa päättyi yli 20 vuotta sitten, mutta mies ehti ajaa myös Tyrrellin, Arrowsin, BARin, Ferrarin, Sauberin ja Toyotan autojen ratin takana. Hänellä on edellisestä liitostaan Noriko Salon kanssa kaksi lasta. Pariskunta haki virallisesti avioeroa vasta vuosi sitten.