Nyt meni yli hilseen – urheilija nauttii kahvinsa majoneesin kanssa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Osa nauttii kahvinsa maidon kera, osa mustana. Toiset puolestaan lisäävät kahviinsa jotain aivan muuta, kuin erikoisilla ruokailuun liittyvillä tavoillaan toistuvasti hämmästyttävä amerikkalaisurheilija Will Levis.

Kentucky Wildcatsin riveissä pelaava Levis tunnetaan amerikkalaisen jalkapallon suurena lupauksena. Mediassa 23-vuotiaan urheilijan pelaajataitojen lisäksi huomiota ovat herättäneet hänen hämmentävät tapansa, kuten majoneesin lisääminen kahviin. Asiasta on julkaistu jopa videomateriaalia, joka on omiaan aiheuttamaan suoranaista järkytystä kahvinystävien keskuudessa.

Levis avasi tapansa taustoja KRS-sivuston haastattelussa. Urheilijan mukaan hän oli syömässä tyttöystävänsä kanssa aamupalaa ravintolassa ja ihmetteli, miksi pöydässä oli majoneesia. Tyttöystävä oli vitsaillut joidenkin ihmisten ehkä laittavan sitä kahviinsa, minkä inspiroimana Levis päätti kokeilla toimisiko yhdistelmä.

Majoneesin lisääminen kahviin ei ole Levisin ainoa erikoinen ruokailuun liittyvä tapa. Hänet on myös nähty muun muassa syömässä banaanin kuorineen.