Cara Delevingne avautui: ”Heräsin jo lapsena krapulassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen Cara Delevingne tunnetaan huippumallina. Nainen on poseerannut useiden lehtien kansikuvissa, minkä lisäksi nainen on kävellyt lukemattomissa muotinäytöksissä. Delevingne on myös lahjakas näyttelemisessä ja esiintynyt jo useammissa elokuvissa kuten Suicide Squad.

Nyt 30-vuotias Cara Delevingne on avautunut päihderiippuvuudestaan, joka alkoi hänellä jo hyvin nuorena. Tähti on muistellut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän muistaa heränneensä krapulassa sängystään isoäitinsä luota jo silloin kun hän oli vasta seitsemänvuotias. Hänellä oli yllään morsiusneidon puku ja hän oli juhlissa juonut salaa samppanjaa.

Kymmenenvuotiaana tytölle määrättiin unettomuuden hoitoon unilääkkeitä ja siitä hieman myöhemmin mallilla todettiin dyspraxia, joka on motoristen toimintojen kehityksellinen koordinaatiohäiriö. 15-vuotiaana Cara Delevingne koki totaalisen henkisen romahduksen.

Malli on kertonut lyöneensä päätään puuta vasten sen toivossa, että häneltä lähtisi taju. Hän on myös yrittänyt riistää itseltään henkeään. 20-vuotiaana nainen koki mallina suuren läpimurron, mutta huomasi nopeasti, että muodin parissa työskenteleminen ei ole hänelle hyväksi. Nykyään nainen voi paremmin ja huolehtii itsestään ja niin henkisestä kuin fyysisestäkin hyvinvoinnistaan tehden paljon muitakin asioita kuin vain mallin töitä.