Jimmy Kimmel varoittaa Oscar-läimäisyä suunnittelevia: ”Hakkaan ilmat pihalle”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuoden Oscar-gaalassa todistettiin yllättävää tilannetta. Näyttelijä Will Smith ilmestyi lavalle ja läimäisi koomikko Chris Rockia vaimoonsa kohdistuneen vitsin seurauksena. Vastaavia tilanteita ei tänä vuonna nähdä, ainakaan jos se on gaalaa juontavasta Jimmy Kimmelistä kiinni.

Oscar-gaalaa järjestävä Yhdysvaltojen elokuva-akatemia on perustanut uuden kriisitiimin odottamattomien hetkien varalle. Kimmelin mukaan hän on tosin varautunut lyömään henkilökohtaisesti jokaista, joka yrittää tehdä hänelle samalla tavalla kuin Smith Rockille.

– Mitä teen jos joku tulee lavalle ja läimäisee minua? Noh, riippuu koosta. Jos hän on minua pienempi, hakkaan hänestä ilmat pihalle. Jos kyseessä on The Rock, juoksen pakoon, koomikko vitsaili The Hollywood Reporter -lehdelle.

Elokuva-akatemia on kertonut kriisitiimin varautuneen etukäteen monenlaisiin skenaarioihin. Yhtä mittavaa ennakkotyötä ei ole aikaisempina vuosina tehty.