Teemu Selänne menestyy ravintolamaailmassa – pihviravintola pääsi Michelin-listalle Kaliforniassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen entinen ammattijääkiekkoilija Teemu Selänne on ilmiö kotipaikkakunnallaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Mies on tunnettu ja arvostettu urheilija, mutta myös menestynyt ravintoloitsija. Nyt Teemu Selänteen Selanne Steak Tavern -niminen ravintola on päässyt paikalliselle Michelin-listalle.

Yli kymmenen vuotta upeissa Laguna Beachin maisemissa toiminut ravintola on päässyt arvostetulle listalle viiden muun ravintolan tavoin. Michelin-oppaassa kerrotaan, että Pacific Coast Highwayn varrella sijaitsevassa Selanne Steak Tavernissa on upea tavernatyylinen tunnelma, bistrohenkinen viinilista ja upea terassi merelliseen auringonlaskuun.

Ravintolalistaus kehuu erityisesti pihvien tasoa sekä lisukkeiden herkullisuutta. Kunniamaininnan saa Selanne Steak Tavernin jälkiruoka Monkey Bread, mikä on amerikkalaistyylinen ja hieman korvapuustin makua muistuttava pulla. Pulla on leivottu kakkuvuokaan, joten siitä revitään paloja nautiskeltavaksi. Leivonnaisen nimi tulee siitä, että tahmaista pullaa revitään ja syödään sormilla.