AL: Uimahousuista repesi valtava riita Tampereella – huuto jatkui suihkun puolella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tampereella sijaitsevassa Kalevan uintikeskuksessa on todistettu sääntöjen noudattamisen menevän tunteisiin jopa niin suuresti, että se on aiheuttanut valtavan, usean hengen käsittäneen huutoraivon. Kaikki alkoi siitä, kun mies meni saunan uimahousut jalassa.

Uimahallin saunaan tulee mennä hygieniasyistä alasti. Kyseessä on sääntörikkomus. Aamulehden mukaan asiasta huomauttanut sai tuekseen toisen huutajan viereisestä saunasta. Lopulta suihkutiloissa karjui noin kahdeksan miestä. Valvoja yritti hiljentää miehiä, koska onhan uimahallissa huutaminen myös sääntörikkomus siinä missä uimahousujen käyttäminen saunatiloissa.

Tunteet kuumenivat jopa niin paljon, että yksi miehistä oli hyppinyt tasajalkaa. Yksi uimari kertoi soittaneensa poliisit. Sisä-Suomen poliisille ei kuitenkaan tehty kirjausta asiasta, Aamulehti kertoo.